dimarts, 8 de maig del 2012

El femení del Platges tanca la temporada amb una victòria

Les mataronines tanquen la seva participació a Copa Catalunya amb una victòria a casa davant l’Olesa

Diumenge passat el Sènior del Platges Femení es va acomiadar per aquesta temporada dels seus seguidors i ho feia de la millor manera que ho sap fer, tornant a demostrar el bon bàsquet que al llarg del campionat ha demostrat tant al parquet del Palau com a les diferents pistes que ha visitat d’arreu de Catalunya.

L’equip patia les absències de jugadores importants com son la Cristina Conejos, la Núria Talavera i la Clàudia Guri, les tres baixes per prescripció mèdica i en previsió dels propers Campionats d’Espanya Júnior a celebrar-se del 13 al 19 d’aquest mes a Saragossa, donant la possibilitat de que tres jugadores en edat Cadet poguessin debutar en aquesta Lliga de Copa Catalunya com són, l’Andrea Vidal, Laura Farrerons i la Sira Trawally.

El partit davant el C.B. Olesa, va tenir uns inicis fulgurants amb un gran encert anotador per part d’ambdós equips i on les defenses semblaven el menys important, arribant-se al final del primer quart amb un 22 a 22, anotacions que varen minvar en el segon quart quan les defenses començaren a activar-se, concloent la primera meitat amb avantatge visitant per 31 a 36.

El començament de la segona part va ser espectacular amb una pressió de sortida de pilota sobre les jugadores del Olesa, que permetien ràpides recuperacions de pilota que acabaven en cistella provocant un parcial de 9 a 0 que donava avantatge a les nostres jugadores i que ja no donarien més opcions al seu rival, que amb un parcial en el tercer quart de 28 a 12 deixava vist per sentència el partit, empatant el darrer quart a 13 i donant per finiquitada una esplèndida temporada que ha acabat amb un magnífic sisè lloc final.

PLATGES MATARÓ – CB OLESA 72-61
PLATGES: Teresa Gómez (11), Cristina Pujol (9), Neus Bermejo (7), Ariadna Pujol (25) i Mariona Teixidó (6) cinc inicial; Laia Flores (8), Sira Trawally (4), Laura Farrerons (1), Cynthia Molina i Andrea Vidal. Cap expulsada.
MARCADOR: 22-22, 31-36,  59-48, 72-61.