dimecres, 9 de maig del 2012

El júnior del Platges ja coneix el seus rivals




El conjunt mataroní ja coneix quins seran els seus rivals en el Campionat d’Espanya que es disputarà del 13 al 19 de maig a Saragossa

El júnior femení del Monster Platges Mataró ja coneix quins seran els seus rivals en el Campionat d’Espanya que es disputarà del 13 al 19 de maig a Saragossa. El conjunt mataroní ha quedat enquadrat en el grup E amb el CIA Maria de Vigo (segon classificat de Galícia), el Portus d’Eivissa (campió balear) i el Bezana Soto de Sant Cruz de Bezana (campió de Cantàbria).

El diumenge 13 de maig el Platges s’enfrontarà amb el Vigo, el dilluns 14 amb el Portus d’Eivissa i el dimarts 15 amb el Bezana Soto. A priori el conjunt entrenat per Cesar Aneas que arriba com a flamant campió català no ha de tenir dificultats per superar aquests tres equips i acabar com a campió de grup.
A vuitens de final el grup el Platges es creurà amb el grup F que està format per l’Uni Girona, l’Alzamora de Saragossa, l’Hero Jairis de Múrcia i el Càceres.

Un any més el Caja Canàries de Gran Canaria és el gran favorit per emportar-se el títol estatal, darrera seu hi trobem un segon grup d’equips on hi ha el Platges, Canoe, Tenerife i Ros Casares que són els aspirants a enderrocar el domini del Caja Canàries que ja porta quatre anys consecutius emportant-se la corona estatal.

publicat per
7 de maig de 2012