dilluns, 23 d’abril del 2012

Victòria del Platges de Mataró i lideratge en solitari

Els mataronins s’imposen 63-72 al Castellar i s’aprofiten de l’ensopegada del Santa Coloma

El Platges de Mataró va deixar enrere una setmana estranya, per baixes de jugadors i derrota contundent a casa, com millor sap fer: guanyant. Els jugadors que dirigeix Quique Spà van imposar-se 63-72 al Castellar, certificant així la seva presència a la fase d’ascens i col·locant-se de nou líders en solitari amb una victòria més respecte el Santa Coloma, que va perdre el seu enfrontament. Partit molt complert del cinc inicial, que va tenir grans registres anotadors, així com també d’Ariño, que des de la banqueta va aportar dotze punts en 19 minuts.

El partit va començar amb un Platges de Mataró molt endollat, conscient que era un bon moment per certificar el seu domini a Copa Catalunya. L’equip va sortir a per totes, i mica en mica va anar prenent avantatge respecte el Castellar fins guanyar de deu en el primer parcial. Els unionistes van despistar-se, i fruit d’això els locals van capgirar la truita i van donar més d’un ensurt abans del descans. El Platges de Mataró va rebre un parcial de 25-11 que els deixava tocats al descans: 40-36 pel Castellar.

Malgrat el cop del segon període, els mataronins van tornar al camí del primer tram de partit, amb una defensa sòlida en el rebot defensiu, Forcada en va recollir dotze en aquest registre i l’equip 29 en total, i amb triples importants de la mà de Garcia (tres de sis) i de Ventura (quatre de vuit). L’equip assecava al Castellar, només van fer deu punts, i per contra va arribar a la vintena per tornar a capgirar el marcador. Amb el vent a favor, els mataronins van jugar amb cap el darrer quart de partit i mantenint a ratlla el seu rival fins la victòria final per 63-72. Quatre jugadors, Paco, ventura, Ariño i Forcada, van superar la desena de punts.

El proper compromís dels unionistes serà a casa el diumenge, dia 29, davant el Blanes. El matx, previst per les 18.30h al Josep Mora, ha de servir per tornar a encadenar victòries i assegurar la primera posició.