dimarts, 24 d’abril del 2012

El Platges de Mataró guanya a la pista del Castellar

La victòria del Platges i la derrota del Santa Coloma fan que el conjunt groc sigui líder en solitari quan només faltes tres jornades per acabar la lliga

Treballada victòria del Platges de Mataró a la pista del Castellar 63-72 davant un dels equips que s’ha reforçat més aquesta segona volta i que portava encadenant una sèrie de bons resultats. Aquest triomf mataroní i la derrota del Santa Coloma a Figueres fa que el Platges de Mataró lideri la classificació en solitari quan només resten tres jornades per acabar.

Després d’un inici de partit esperançador pel Platges encistellant amb facilitat i emportant-se el primer quart per un contundent 15 a 25, en el segon quart les coses es van torçar. Els grocs van començar a errar en el tir, i la defensa va concedir massa facilitats a un Castellar molt combatiu que va donar la volta al marcador abans d’arribar al descans (40-36).

A la represa es va tornar a veure la millor cara del Platges i amb una gran intensitat defensiva i a l’encert des de la línia de tres punts, el conjunt mataroní es va tornar a posar per davant en el marcador (50-56). En el darrer quart el conjunt mataroní va fer valer el seu major grau d’experiència per acabar-se emportant la victòria amb certa facilitat i col·locar-se al capdavant de la classificació en solitari.

Per part del Platges a banda dels habituals punts de Forcada, Hernàndez i Ventura, els 12 punts des de la banqueta d’Ignasi Ariño que des que ha tornat a l’equip fa unes setmanes està aportant molts bons minuts de joc.

CB CASTELLAR – PLATGES MATARÓ 63-72
PLATGES: Joan Ventura (14), Marc Forcada (15), Llorenç Mons (7), David Garcia (9), Paco Hernàndez (14) cinc inicial; Ignasi Ariño (12), Guillem Garcia, Conrad Varela, Sergi Ventura (1), Rafa Gonzàlez, Jordi Sànchez.
Marcador: 15-25, 40-36, 50-56, 63-72.