El femení del Platges de Mataró encaixa una nova derrota

Les noies dirigides per César Aneas perden 78-55 amb el Lima Horta

Lima Horta 78-55 Platges de Mataró
Platges de Mataró: Gómez (4), Pujol (10), Bermejo (12), Ariadna Pujol (9) i Conejos (1) -cinc inicial- Molina, Teixidó (1), Peiris, Talavera (2), Flores i Guri (16).

El femení del Platges de Mataró segueix sense trobar el camí del triomf en aquesta segona fase de la Copa Catalunya. El conjunt unionista, dirigit per César Aneas, no va poder donar la sorpresa ahir dissabte, dia 21, a la pista del Lima Horta, un rival que estava en clara línia ascendent i que amb la victòria davant les mataronines es col·loca de manera provisional en segona posició d'aquesta segona fase. El conjunt dirigit per Aneas ja havia guanyat en la primera volta al Lima Horta, en un dels dos partits que ha aconseguit guanyar en aquesta segona fase, però aquesta vegada ha estat diferent: 78-55 favorable al rival unionista que deixa al Platges de Mataró en una sisena posició allunyada dels equips capdavanters: el Cerdanyola en té 12 i el mateix Lima Horta en porta deu.

El partit va tenir al Lima Horta com a dominador des d'un primer moment. El rival dels mataronins va anotar amb certa facilitat durant els primers compassos, fet que combinat amb el poc encert de les unionistes -set punts en el primer quart- ja es va obrir una primera escletxa de deu punts de diferència. Això, a més, va anar augmentant en el segon període, on les locals van ampliar en quatre punts la diferència. En la represa, el Platges de Mataró va buscar la remuntada i va trobar amb molta més facilitat la cistella de l'Horta, però a canvi les locals penetraven també molt fàcilment. A repartiment de cops, 21-20, el beneficiat era l'equip local que tenia la renda del primer tram de partit. En el darrer quart, amb les forces ja massa justes de part d'un equip que juga amb molta exigència cada cap de setmana, el Lima Horta va sentenciar el matx.

Només resta una jornada per acabar la segona fase, pel que la dura temporada del femení del Platges de Mataró, amb majoria de júniors doblant cada jornada partits amb el seu equip i amb el primer conjunt femení del Platges de Mataró, arriba ja a la seva fi. Olesa serà l'últim escull de les mataronines abans de tancar la temporada.