diumenge, 1 d’abril del 2012

El Platges de Mataró suma la desena victòria consecutiva

Els de Quique Spà s’imposen en un partit ajustat a Quart; les noies de César Aneas cauen a la pista del Cornellà

El Platges de Mataró ha sumat aquest diumenge, dia 1, la seva desena victòria consecutiva a la Copa Catalunya. Aquesta impressionant ratxa ha servit als de Quique Spà per col·locar-se líders en solitari de la categoria. Els unionistes s’han imposat per un sofert 76-80 a la pista del Quart Piscines Sant Feliu, conjunt de la part mitja de la classificació que no s’ha donat per vençut en cap moment. Aquesta victòria permet als mataronins mantenir la pugna per la primera posició amb el Santa Coloma,  que es troba jugant a aquesta hora a la pista del Castellar. De moment, el que és segur és la diferència de tres victòries respecte el tercer classificat, el Salt.

El partit va estar molt més igualat del que es podia preveure en un primer moment, ja que el Quart va demostrar que podia jugar de tu a tu al Platges i va fer molt de mal en el joc interior, on va tenir un bon encert de cara a cistella. El primer parcial, 20-18, deixaria pas a la resposta dels mataronins per 17-21 en el segon període. Els avantatges, mínims a ambdós costats i molta feina per davant si es volia sumar una victòria important. La tònica del matx, de fet, va ser la mateixa a la represa, on el Quart va tornar a portar la iniciativa i va sorprendre amb algun triple decisiu en moments claus. El Platges, però, no li va perdre la cara al partit, i també va bombardejar a triples en aquest segon temps (7 de de 15)) per tornar-se a posar dins del matx. En el darrer període l'equip va capgirar la situació del tercer quart, mínima derrota, per emportar-se el triomf final.

El femení perd a Cornellà
Per la seva banda, el femení del Platges de Mataró no va poder sumar una victòria important a la pista del Cornellà, un dels equips perseguidors amb una victòria menys que les de César Aneas. Les unionistes van perdre ahir dissabte, dia 31, per un 64-55 que les allunya de les primeres posicions. D’estar terceres –empatades això sí amb diversos equips-  passen a la cinquena posició, a dues victòries del segon classificat i a tres del Cerdanyola, líder d’aquesta segona fase i amb qui s’enfrontaran precisament en la propera jornada de lliga.