dilluns, 2 d’abril del 2012

Desena victòria consecutiva del Platges

El conjunt mataroní guanya 76-80 a la complicada pista del CB Quart

El Platges de Mataró continua fent una segona volta de campionat immaculada i ja encadena deu victòries consecutives, l'última 76-80 a la complicada pista del CB Quart on abans hi havien perdut equips com Montgat, Sant Cugat, Sant Josep o Santa Coloma.

El primer quart va ser molt igualat i es va acabar amb un petit avantatge dels locals de dos punts (20-18). En el segon període els gironins van posar terra de per mig i van arribar a tenir 12 punts d'avantatge. Però el conjunt mataroní va reaccionar i amb un parcial de 0-13 van entrar de nou en el matx i van marxar al descans 37-39 a dalt en el marcador.

A la represa la tònica va ser la del primer període, igualtat màxima i moltes alternances en el marcador. En l'últim quart el Platges va fer valer la seva major experiència per emportar-se la victòria. Del Platges hem de destacar els 23 punts de Paco Hernàndez.
CB QUART - PLATGES MATARÓ 76-80
PLATGES: Jordi Ventura (6), Marc Forcada (13); David Garcia (3), Llorenç Mons (14), Paco Hernàndez (23) cinc inicial; Sergi Ventura (1), Ignasi Ariño (13), Rafa Gonzàlez (7).
MARCADOR: 20-18; 37-39, 57-55, 76-80.