dilluns, 30 d’abril del 2012

El Platges de Mataró guanya i és més líder




Els unionistes s'imposen 89-68 al Blanes i s'escapen amb dos triomfs d'avantatge respecte el segon quan només falten dues jornades
               
El Platges de Mataró va certificar ahir diumenge, dia 29, el que serà de ben segur la primera posició de la fase inicial de la Copa Catalunya. Els mataronins van imposar-se 89-68 al Blanes, un conjunt de la part baixa de la taula que no va ser rival pels de Quique Spà. Aquesta victòria unionista sumada a la derrota del Santa Coloma a la pista de l'Aqua de Badalona deixa als mataronins amb 21 triomfs per 19 del Santa Coloma quan només queden dues jornades per acabar la fase regular de la Copa Catalunya. El bàsquet-avarage és elevat pels mataronins, més de 250 punts favorable, pel que tot i haver-hi un enfrontament directe precisament aquest cap de setmana, res fa pensar que els unionistes puguin deixar escapar la primera posició que s'ha aconseguit en aquest demolidor tram final de Copa Catalunya.

El proper compromís dels mataronins aquest dissabte, dia 5, serà davant el Santa Coloma, segon classificat. El partit serà una bona pedra de toc pels de Quique Spà, que saben que després de la primera fase els tocarà competir al més alt nivell en la fase de promoció d'ascens de categoria.

publicat per
fotos : Narcís Carrés
30 abril de 2012