dilluns, 30 d’abril del 2012

El júnior femení del Platges de Mataró, campió de Catalunya

El conjunt mataroní s’imposa 55-51 al Sant Adrià i revalida el títol de l’any passat

El júnior femení del Platges de Mataró s’ha proclamat aquest diumenge, dia 29, com a campió de Catalunya de la seva categoria. El conjunt mataroní dirigit per César Aneas ha patit de valent per tombar el sant Adrià en una final que no s’ha decidit fins el tram final de partit, on s’ha acabat amb triomf unionista per 55-51. L’equip demostra que malgrat una temporada recarregada de partits –el primer equip estava conformat per jugadores del júnior- són referents dins del bàsquet femení català després de la final disputada al Josep Mora.

La igualtat amb les de Sant Adrià ha estat la tònica general durant tot el partit, ja que en el primer parcial les noies dirigides per César Aneas només guanyaven 15-13. L’equip ha pogut obrir una petita escletxa en els segon període i marxar al descans amb vuit punts d’avantatge que, això sí, encara no serien decisius. El conjunt mataroní ha sabut mantenir la diferència durant el tercer període (44-36) i arribar així amb avantatge en el tram final de partit, on les de Sant Adrià han pressionat de valent per intentar capgirar un resultat advers. Finalment, però, el triomf no s’ha escapat de les mans de les unionistes, que amb un ajustat 55-51 revaliden títol de campió de Catalunya júnior.

Ahir dissabte el Platges de Mataró havia certificat el pas a la final després d’eliminar a semis al Girona per 67-44. Les noies mataronines no van poder acabar amb les gironines fins els últims minuts del darrer quart de partit. Per la seva banda, el Sant Adrià s’havia desfet 60-54 davant el Segle XXI.