dilluns, 16 d’abril del 2012

El Montgat trenca la ratxa de victòries del Platges

El conjunt mataroní perd a casa el derbi maresmenc 74-102

El Platges de Mataró va veure trencada la seva ratxa de deu victòries consecutives després de perdre 74-102 al Palau Josep Mora davant el Montgat, quart classificat. Tot i la derrota en el derbi maresmenc, el conjunt groc continua liderant la classificació, ja que el Santa Coloma també va perdre a casa davant el Blanes, un equip que està intentant sortir dels llocs de descens.

Després d’un inici molt igualat de partit on cap dels dos equips imposava el seu joc, en el tram final del primer quart el conjunt visitant va posar la directa i va agafar un avantatge de nou punts (20-29). En el segon període el Montgat durant uns minuts va mantenir aquest avantatge de nou punts, però en els darrers cinc minuts de la primera part el Platges va enfortir la defensa i va deixar el desavantatge en només tres punts (45-48). El matx tornava estar igualat i tot s’havia de decidir en una segon part que s’esperava que fos igualada i disputada.

A l’inici de la segona part va semblar que tots dos equips es donessin un descans, però ben aviat els visitants gràcies al domini del rebot i als punts de Morales i Camins van tornar a marxar en el marcador (64-72). Amb aquest resultats s’arribava al darrer quart on el conjunt mataroní li tocava remuntar si volia guanyar. Però els visitants no van donar peu a cap reacció local, i amb un parcial de 0 a 14 a l’inici del quart període van sentenciar el partit.

PLATGES MATARÓ – UE MONTGAT 74-102
PLATGES: Jordi Ventura (6), Marc Forcada (12), David Gracia (18), Llorenç Mons (9), Paco Hernandez (6) cinc inicial; Sergi Ventura (5), Ignasi Ariño (13), Rafa Gonzalez (5), Jordi Sanchez, Guillem Garcia.
MARCADOR: 20-29, 45-48, 64-72, 74-102