dilluns, 16 d’abril del 2012


El femení del Platges perd amb el líder

Les mataronines van perdre a casa 55-67 davant el Cerdanyola

El femení del Platges va perdre a casa davant el líder de la categoria en un partit molt igualat on les visitants van haver d’esperar fins al darrer quart per emportar-se la victòria. Les mataronines no van estar gens encertades de cara a cistella sobretot des de la línia de tres on només van anotar cinc triples de vint i quatre intents.

El conjunt mataroní, tot i estar molt erràtic de cara a cistella, va seguir l’estela del Cerdanyola fins al darrer quart, però en el darrer període el líder va fer valer la seva major experiència i força física per emportar-se la victòria. Després d’aquesta derrota, el Platges és sisè, a només una victòria dels llocs de fase d’ascens quan resten tres jornades per acabar aquesta segona fase. Si les mataronines guanyen els tres partits que li resten davant Lima Horta, Sant Adrià i Olesa tindran opcions de quedar entre les quatre primeres.

PLATGES MATARÓ – CB CERDANYOLA 55-67
PLATGES: Cristina Pujol (6), Neus Bermejo (6), Ariadna Pujol (14), Cristina Conejos (11), Nuria Talavera (4) cinc inicial; Teresa Gomez (8), Mariona Teixidó (6), Claudia Guri.
MARCADOR: 17-16, 30-34, 46-52, 55-67.

publicat per
16 abril de 2012