dilluns, 16 d’abril del 2012

Derrota del femení del Platges de Mataró davant el líder




Les noies de César Aneas cauen 55-67 davant el Cerdanyola

El femení del Platges de Mataró va sumar una nova derrota en el partit disputat aquest diumenge, dia 15, a casa davant el Cerdanyola. El conjunt que dirigeix César Aneas no va poder donar la sorpresa davant el líder de la categoria, que va visitar el Palau Josep Mora i es va emportar el triomf per 55-67. Aquesta nova ensopegada suposa la cinquena de la segona fase de la Copa Catalunya en set jornades disputades. Les mataronines, que ja han superat les derrotes sumades durant tota la primera fase, no han pogut amb un rival que ja va sorprendre-les en la primera volta d'aquesta fase.

Això suposa que les noies de César Aneas caiguin a la sisena posició empatat amb el setè lloc, el Cornellà que compta amb un partit menys. La resta de conjunts s'escapen, com el Girona que ha guanyat el seu partit i suma un triomf més que les unionistes.

El Platges de Mataró s'enfrontarà al Lima Horta en la propera jornada de lliga, prevista pel dissabte dia 21 a les 19.00h. El rival dels mataronins està per sobre amb una victòria més a falta del resultat d'aquest cap de setmana, encara que tot i això és un dels dos equips als que el Mataró ha aconseguit tombar en aquesta segona fase. Va ser al Josep Mora per un contundent 70-49, resultat que intentaran repetir per millorar la classificació en esta segona fase.

publicat per
foto : Gabriel Romero
16 abril de 2012