divendres, 13 d’abril del 2012

Els dos equips del Platges reben rivals directes




Els masculí rep la visita del Montgat i el femení rep el líder

Després de l’aturada per Setmana Santa el Platges de Mataró torna a la competició a casa rebent la visita del Montgat, diumenge a les 18:30 hores. Els visitants són quarts amb quatre victòries menys que el conjunt mataroní i també estan lluitant per jugar la fase d’ascens. Si el conjunt mataroní guanya s’asseguraria gairebé acabar entre els quatre primers.

26a jornada 15 abril
PLATGES - Montgat
Aqua - Castellar
Salt - Figueres
Argentona - Vic
Sant Cugat - Sant Adrià
Minguella - Sant Josep
El Masnou - Quart
Santa Coloma - Blanes

De la resta de la jornada hem de destacar el partit que jugarà l’Argentona a casa davant el Vic. Els argentonins necessiten guanyar un rival directe per seguir amb opcions de salvar la categoria. L’altre equip maresmenc, el Masnou, rep a casa el Quart amb l’objectiu de sumar una nova victòria que el continuï mantenint fora dels llocs de descens. El Santa Coloma, que està empatat al capdavant de la classificació amb el Platges, rep la visita del Blanes.

El femení rep el líder
Diumenge a les 16:30 hores el femení del Platges rep la visita del Cerdanyola del Vallès, líder de la categoria. A les mataronines només els hi val el triomf si volen seguir jugant la fase d’ascens.

7a jornada 15 abril
PLATGES - Cerdanyola
Terrassa - Lima Horta
Igualada - Cornellà
Girona B - Sant Adrià
Joventut Les Corts - Olesa

publicat per
13 abril de 2012