dilluns, 16 d’abril del 2012

El Platges de Mataró pateix una derrota que no estava prevista en el guió




Els mataronins cauen 74-102 amb el Montgat, però mantenen el primer lloc per bàsquet-avarage

El Platges de Mataró va patir ahir diumenge, dia 15, una derrota que no estava prevista en el guió.  Els mataronins anaven llançats a la Copa Catalunya amb una ratxa de deu victòries consecutives i un liderat que semblava ja no deixarien escapar. A més, la victòria assegurava matemàticament una de les quatre primeres posicions de cara a la segona fase de la competició. Però el Montgat va fer un partit enorme en anotació (més del 70% d’encert en tirs de dos) i va assaltar el Josep Mora. Tot i l’ensopegada per 74-102, els mataronins mantenen el lideratge de la lliga, de nou compartit amb el Santa Coloma, que no va fallar.

El partit va començar igualat, amb els dos conjunts anotant amb certa facilitat. L’avantatge inicial dels mataronins (11-9) va quedar en no res en el primer parcial, on les defenses van brillar per la seva absència i això va permetre veure molts punts. Un parcial de 9-20 favorable al Montgat va obrir un primer forat al marcador. El Platges va intentar retallar diferències en el segon període, tot i que va ser insuficient per enxampar el rival al lluminós abans del descans, que es va arribar amb un, això sí, ajustat 45-48 favorable als visitants.

En la represa, de nou molts punts dels dos equips, amb un Montgat lleugerament millor que anava aconseguint avantatges importants mica en mica. Forcada en el rebot (15) feia sobreviure als mataronins, equip en el que va destacar ofensivament David Garcia amb 18 punts i triples molt importants per posar al Mataró dins el matx. Abans de començar el darrer període, 64-72 favorable al Montgat però un ritme de partit que podia oferir més sorpreses. No va ser així, ja que el Montgat va destrossar als mataronins en totes les facetes i va infligir un parcial de 10-30 que matava el matx i deixava el contundent 74-102 al marcador.

El proper compromís serà el diumenge, dia 22, a les 19.00h a la pista del Castellar. Els mataronins buscaran una victòria davant un equip de la part mitja baixa que els permeti tornar al bon camí de les darreres jornades.

publicat per
fotos Gabriel Romero  
16 abril de 2012