dilluns, 12 de març del 2012

El Platges s’imposa 85 a 70 a la Universitat de Vic

El conjunt mataroní se sobreposa a les baixes de Forcada i Paco Hernández i continua a la caça del líder Espectacular segona volta del Platges de Mataró que compta per victòries tots els partits disputats i ja en van set. En aquesta ocasió el conjunt mataroní, tot i patir les baixes de dos homes importants com són Marc Forcada i Paco Hernández, no va defallir i va derrotar 85 a 70 el Vic. El matx va començar amb un Platges una mica fred, que li va costar trobar el ritme de partit i anotar davant un equip osonenc que va sortir molt endollat i que es va emportar el primer quart per un ajustat 18 a 20. En el segon període el conjunt mataroní va estar magnífic en defensa i va deixar en només sis punts a l’atac visitant, agafant un avantatge de sis punts al descans (32-26). En el tercer període es va veure el Platges dels últims partits i a base de triples i de ràpides transicions en atac va marxar en el marcador gràcies a un parcial de 29 a 14. D’aquesta manera el conjunt mataroní va arribar al darrer quart de partit amb 19 punts d’avantatge (61-40). Els últims deu minuts de joc van ser un festival de joc ofensiu per part dels equips que només va beneficiar l’equip que anava per davant en el marcador que era el Platges de Mataró. Pel Platges hem de destacar els 19 punts de Llorenç Mons que va ser el màxim anotador del seu equip, i l’aportació dels jugadors del sènior B Jordi Sànchez (14 punts) i Conrad Varela ( 5 punts). Després d'aquesta victòria el Platges continua segon a una victòria del líder i es consolida en segona posició després que els seus perseguidors perdessin aquesta setmana. PLATGES MATARÓ – UNIVERSITAT VIC 85-70 PLATGES: Jordi Ventura (7), Llorenç Mons (19), Marc Fabregat (14), David Garcia (9), Guillem Garcia cinc inicial; Sergi Ventura (11), Guillem Guerrero (6), Jordi Sànchez (14), Rafa Gonzàlez, Conrad Varela (5). MARCADOR: 18-20, 32-26, 61-40, 85-70 publicat per www.totmataro.cat 12 de març de 2012