dilluns, 12 de març del 2012

El Platges de Mataró pren avantatge respecte els seus perseguidors

Els mataronins guanyen 85-70 a la Universitat de Vic El Platges de Mataró va aconseguir una victòria important a casa ahir diumenge, dia 11. Els mataronins van imposar-se per 85-70 a la Universitat de Vic, en un matx treballat que permet agafar avantatge de dues victòries respecte els seus principals perseguidors. L’equip de Quique Spà es manté segon a un triomf del Santa Coloma, primer. Jordi Sánchez, amb 14 punts, tes rebots i 20 de valoració, va ser el més destacat del conjunt unionista junt amb Llorenç Mons, 19 punts dos rebots i 19 de valoració. En línies generals l’equip va rutllar a bon nivell, amb dos jugadors més per sobre dels deu punts com Sergi Ventura (11) i Marc Fabregat (14). El partit va començar molt equilibrat entre els dos conjunts. Malgrat el parcial inicial favorable als mataronins (9-8) el conjunt visitant va capgirar el resultat i després de diverses alternances va acabar per davant en acabar el primer quart: 18-20. Però semblava que haguessin gastat tota la munició en la primera part, ja que en el següent les defenses es van imposar clarament i el ritme anotador es va rebaixar. El Platges de Mataró va aconseguir una ratxa de 8-0 que li va fer agafar un petit avantatge (26-22) i va assecar totalment l’atac del Vic, que només va fer sis punts. Al descans es guanyava de sis punts. En la represa es va mantenir la tònica del segon període, tot i que amb més punts als dos costats. Els mataronins van ampliar diferències amb certa facilitat i seguien defensant amb solvència els atacs del Vic, prova d’això les 13 recuperacions aconseguides per tot l’equip en acabar el partit. Amb onze punts més d’avantatge en acabar el tercer període, els mataronins es van dedicar a jugar en el darrer quart, on el Vic va intentar capgirar el marcador. El partit va ser un no parar a les dues cistelles, i es van veure gairebé 60 punts en només el quart període. El repartiment de cops va beneficiar als mataronins, que jugaven amb la xarxa que proporcionava l’avantatge aconseguit prèviament. Finalment, victòria per 85-70. El proper compromís serà el dia 17 amb el Sant Adrià, partit que es disputarà a les 17.45h. publicat per foto : Santi Flores www.capgros.com 12 de març de 2012