dilluns, 12 de març del 2012

El femení del Platges trenca la ratxa de derrotes

El conjunt mataroní mostra la seva millor versió i escombra de la pista el Lima Horta 70-49 A la tercera va la vençuda. Tres jornades de la segona fase han hagut de passar perquè el Platges recuperés la seva millor cara i es retrobés amb la victòria. Aquest diumenge passat el conjunt mataroní va derrotar amb més facilitat de l’esperada el Lima Horta per 70 a 49. L’empresa no era gens fàcil, ja que el Platges que venia de perdre dos partits seguits, rebia el Lima Horta un dels equips que havia començat més fort aquesta segona fase i havia guanyat els seus dos partits disputats fins ara. Però el Platges amb un primer quart de fantasia on va infringir un parcial de 29-8 al seu rival va encarrilar ben aviat la victòria. En el segon quart el Lima Horta va aturar millor l’atac groc, però tot i així el Platges es va emportar el quart 15-10 i al descans ja tenia sentenciat el matx (44-18). A la represa el conjunt entrenat per Cèsar Aneas no va afluixar i gràcies als punts de Nues Bermejo (21) i Ariadna Pujol (20) va anar ampliant diferències fins als 30 punts (61-31). En el darrer quart les locals es van relaxar un pel amb defensa i això ho va aprofitar l’equip barceloní per maquillar el resultat final. PLATGES MATARÓ – LIMA HORTA 70-49 PLATGES: Ariadna Pujol (20), Cristina Pujol (3), Neus Bermejo (21), Cristina Conejos (3), Núria Talavera (5) cinc inicial; Cynthia Molina (3), Teresa Gómez (3), Clàudia Guri (5), Susanna Peiris, Mariona Teixidó. MARCADOR: 29-8, 44-18, 61-31, 70-49. publicat per www.totmataro.cat 12 de març de 2012