dilluns, 12 de març del 2012

El femení s’imposa amb claredat al Lima Horta

Les noies trenquen la ratxa de derrotes amb un triomf per 70-49 El femení del Platges de Mataró va aconseguir una victòria contundent a casa davant el Lima Horta. Les noies de César Aneas es van imposar per 70-49 després d’encadenar dues derrotes consecutives en la segona fase de la Copa Catalunya. El partit va estar marcat per un primer quart en el que el Platges va esborrar del mapa al seu contrincant. Partidàs de Neus Bermejo amb 21 punts i 10 rebots, superant en valoració el també gran matx d’Ariadna Pujol, 20 punts i vuit rebots. Ambdues ben acompanyades des de la banqueta per Laia Flores, set punts tres rebots i quatre assistències. El primer quart va marcar clarament el partit. No només pel 29-8 final, sinó també perquè va ser el moment de millor ratxa anotadora del Platges: 11-0. Això va deixar unes diferències que ja no se superarien durant la resta d’enfrontament. El rival va ajustar millor al defensa en el segon període, però va ser insuficient per acabar imposant-se a la mitja part per un clarivident 44-18 que ho deixava tot dat i beneït. En la represa, més del mateix. El Platges de Mataró portant la batuta de l’equip i marcant el ritme anotador davant un rival pobre de cara a cistella. El bon resultat va permetre certa rotació des de la banqueta, amb Cynthia Molina, Teresa Gómez i Claudia aportant entre les tres onze punts i amb la participació de fins a tres jugadores més -Laia a banda- que això sí no van anotar. L’equip va ampliar fins els 29 punts la diferència en el marcador. En el darrer quart es van relaxar i es va permetre que el Lima Horta retallés diferències. Finalment, victòria de 21 punts. publicat per foto Santi Flores www.capgros.com 12 de març de 2012