dissabte, 3 de març del 2012

el Platges masculí, trenca la ratxa del Salt a la seva pista 60 a 72

L’equip d’en Quique Spà, ha trencat la ratxa de victòries consecutives que portava el C.B. Salt en camp propi, on no coneixia la derrota des de feia dos anys i mig i ho a aconseguit bàsicament jugant un partit molt seriós, sabedor del que hi ha en joc, arriscant quan tocava i guardant la roba quan el joc així ho demanava.

L’equip a sortit amb les idees molt clares des d’un bon començament i així els hi a transmès als gironins, que han vist acabar el primer quart amb un clar domini dels mataronins en el marcador per 7 a 22, obligant-los a haver de prémer molt fort en defensa en el segon quart per intentar anivellar el marcador, fet que han aconseguit parcialment, anant-nos al descans amb una avantatge de 10 punts (29 a 39).

La segona part ha mantingut el mateix discurs i el Platges ha anat jugant amb el marcador sense masses tribulacions aconseguint imposant-se en el tercer parcial per 45 a 56 gràcies, bàsicament, al encert en el tir exterior, doncs en el joc interior els gironins no donaven masses facilitats. El darrer quart, després d’una tímida reacció local, s’han apropat a 5 punts en el marcador i que s’ha vist estroncada per una antiesportiva i seguida d’una tècnica, ha deixat el partit vist per la sentència, imposant-nos amb un clar 60 a 72 que feina justícia als arguments exposats pels dos equips al llarg del encontre.

Amb aquesta nova victòria, l’equip no coneix la derrota en aquesta segona volta i suma 6 de 6, posant setge al lideratge de la competició i després del vist, creiem que l’equip estar en disposició de discutir-li aquest lideratge a qualsevol dels seus contrincants