dimecres, 29 de febrer del 2012

Ariadna Pujol repeteix: MVP del mes de febrer

La base del Platges de Mataró segueix registrant números d’escàndol en la seva primera temporada a Copa Catalunya. Aquest mes de febrer ha registrat una valoració mitjana de 29 punts en els tres partits disputats.

Foto: Jriberalern
Les actuacions individuals d’Ariadna Pujol segueixen deixant bocabadat el bàsquet català. La jugadora més valorada en el que va de Copa Catalunya, que ja va ser la MVP del mes de novembre, ha firmat en els tres partits que ha jugat al febrer una mitjana de 29 punts de valoració, que han servit al seu equip per aconseguir un balanç de dues victòries i una derrota, a la pròrroga. La polifacètica jugadora del Platges de Mataró ha superat aquest mes altres jugadores amb experiència en la categoria o superiors com Mónica Lázaro, del Cornellà (21,7 de valoració), Maria Enguix, del Viladecans (19,7) o Cristina Hurtado, del Sant Adrià (19,3).
En aquest mes de febrer, Ariadna Pujol, júnior de primer any, ha ampliat el seu repertori per anotar de mitjana un total de 19 punts, capturar 8,3 rebots, repartir 5,7 assistències i rebre 9,7 faltes. En total, 29 de valoració mitjana i peça clau, com de costum, en el joc i els bons resultats del seu equip. La primera d’aquestes tres grans actuacions va ser la millor de la temporada: 44 de valoració davant el Valls, en un partit en què Ari Pujol va fregar el triple-doble (23 punts, 9 rebots i 10 assistències). El seu equip guanyaria amb comoditat per 31 punts de diferència (78-47). La setmana següent donaria una nova lliçó de fonaments a la pista de Lluïsos de Gràcia, amb 19 punts, 10 d’ells al primer període, i esdevenint la líder necessària que va ajudar a donar la volta a un partit que s’havia complicat. Contra el Cornellà, la mataronina no va poder brindar la victòria al seu equip, però va ser clau a la segona meitat, per acabar amb 15 punts i 6 assistències, i portant l’equip a la pròrroga, en la que acabaria cedint.
El Mataró afronta a partir d’ara 9 partits que resultaran decisius per determinar si l’equip serà o no a la final a 4 que dóna dret a la disputa pel títol de la Copa Catalunya i la fase d’ascens a Lliga Femenina 2. Seran dos mesos i mig intensos, plens d’emoció, en què la UE Mataró recorrerà sens dubte a la seva MVP Ariadna Pujol per intentar assolir aquestes fites.


publicat per
http://www.esportfemeni.com
29 de febrer de 2012