L’equip trenca el partit a la segona part i manté la segona posició a la taula

Platges de Mataró 91-70 Argentona

Platges de Mataró: Paco Hernández (16), Llorenç Mons (13), Jordi Ventura (12), Marc Forcada (18), David garcia (8) -cinc inicial- Sergi Ventura (3), Sánchez (2), Rafa González (9), Fabregat (5), Conrad Varela i Guillem Garcia (5).
Parcials: 21-20/25-18/24-15/21-17. Total: 91-70.

El Platges de Mataró no es va deixar sorprendre davant l’Argentona. Ja havia passat a la primera volta, i per això els de Quique Spà anaven amb sobre avís. Els mataronins, segons a la lliga a una victòria del primer, no volien deixar passar més ocasions per assaltar el primer lloc, i van imposar-se amb claredat a l’Argentona, rival amb al que van acabar superant en el tram final del partit. Marc Forcada amb 18 punts i 16 rebots va ser el millor jugador d’un equip que va fer gaudir el Josep Mora amb la victòria 91-70 amb un Argentona que s’ha desinflat després de les primeres jornades de lliga.

El partit va començar amb dos equips que van anar a per totes, descuidant més del compte la faceta defensiva. L’intercanvi de cops beneficiava mínimament el Platges de Mataró, que guanyava 12-11 als cinc minuts de partit i per idèntica diferència en acabar el primer període. Malgrat això, el Platges va saber obrir una escletxa de vuit punts abans d’acabar la primera part, gràcies a un segon temps on l’encert anotador es va mantenir molt alt (25) i en defensa es va frenar una mica més als argentonins (18). La diferència, però, no era decisiva tenint en compte el bon encert anotador de l’Argentona.

El matx es va trencar definitivament en el tercer període. Allà el Platges de Mataró, comandat per Forcada i ben acompanyat sota cistella per Paco Hernández i des de la línia de tres per Llorenç Mons (3 de 6), va saber escapar-se en el lluminós amb bones recuperacions i un alt encert anotador. El parcial de 9-0 a cavall entre el tercer i el quart període semblava matar el partit, ja que la diferència era de 19 punts. L’Argentona va baixar els braços i finalment el Platges de Mataró va acabar guanyant a plaer per un resultat contundent: 91-71.

El proper compromís serà davant el Salt, un rival de la part alta. Quarts amb una victòria menys, el matx està previst pel dissabte, dia 3 a les 17.45h.