Les mataronines cauen davant el Cornellà en el primer partit de la segona fase

Platges Mataró 67-70 Cornellà
Platges Mataró: Neus Bermejo (15), Ariadna Pujol (16), Núria Talavera (7), Cristina Conejos (6), Claudia Guri (7) -cinc inicial- Cynthia Molina, Mariona Teixidó, Laia Flores (16).

Parcials: 12-9/12-11/18-18/18-22/7-10. Total: 67-70

El femení del Platges de Mataró va caure en el primer partit de la segona fase de Copa Catalunya, i ho va fer a la pròrroga. Les noies de César Aneas van anar per davant en el marcador gairebé tot el partit, però en el tram final el Cornellà va reaccionar a temps i un parcial de 8-0 favorable a les visitants va permetre que es posessin dins del partit en un final d'infart. Posteriorment, empat a 60 i pròrroga on el Cornellà va ser millor i es va emportar el partit. Ariadna Pujol, amb 15 punts i 7 rebots, va ser la millor de les unionistes, acompanyada per Neus Bermejo (15 i 3 rebots) i per Laia Flores, 16 punts i tres rebots també.

El partit va començar força igualat entre els dos conjunts. Els avantatges eren mínims i els dos equips es mostraven sòlids en faceta ofensiva i defensiva. El Platges, però, va ser lleugerament millor i va marxar amb tres punts d'avantatge, 12-9, en acabar el primer quart del partit. Els tres punts es van augmentar a quatre en la represa, una diferència que es va mantenir al llarg del segon període i amb el que es va arribar finalment al descans: 24-20.

Malgrat aquesta situació, el Cornellà havia demostrat que tenia qualitat suficient per donar un ensurt. I així va ser en l'inici de la segona part. L'equip visitant va capgirar la situació i va arribar a empatar a 28 punts. Les noies de César Aneas, però, van saber refer-se i van tornar a posar-se per davant, de nou amb quatre punts d'avantatge. Aquesta diferència es va mantenir a cinc minuts pel final del parti (55-51) però poc després va venir el parcial letal del Cornellà de 8-0 que les posava per davant, 58-59. En un tram final èpic, el partit va acabar empatat a 60. La pròrroga va seguir amb el que s'havia vist durant el partit (fins a catorze canvis d'avantatge i tretze empats en el marcador), però finalment va caure de part del Cornellà, que va tenir una mica més d'encert i va imposar-se 67-70.

El proper compromís serà a la pista del Cerdanyola, el dissabte dia 3 a les 19.30h.