dimarts, 20 de març del 2012

El Platges de Mataró continua pletòric

El Platges de Mataró enllaça la vuitena victòria seguida i continua gaudint d’un moment de forma pletòric. Els mataronins ja s’han situat líders del seu grup de Copa Catalunya gràcies a la remuntada final a la pista del Sant Adrià. La victòria contra el tercer per la cua, combinada amb l’ensopegada del Santa Coloma a Sant Feliu, ha situat el Platges com a nou líder del Grup 1 de Copa Catalunya. Una posició privilegiada que no emociona massa el tècnic mataroní, Quique Spà, conscient que l’objectiu al final de la lliga regular és acabar entre els quatre primers i passar el tall cap a la següent fase. El lideratge, però, cal entendre’l com un premi a la trajectòria de l’equip. El Platges ja suma vuit victòries consecutives. Ratxa en la qual ha demostrat bon joc i mentalitat guanyadora en funció de les necessitats. La Unió és capaç d’apallissar, però també de patir i de capgirar situacions adverses en els últims minuts de partit. En aquest últim partit a la pista del Sant Adrià, el Platges va gestionar amb tranquil•litat i encert els moments més delicats del partit. Després de dominar el marcador durant tres quarts, els locals van situar-se set amunt en els minuts inicials de l’últim període. Al final, victòria mataronina per 76 a 78. El Platges és líder amb un balanç de 17 victòries i 6 derrotes. El Sant Josep, que acumula dues victòries menys, és el proper rival dels mataronins al Mora. Quique Spà és conscient de la importància d’aquest partit. La novena victòria consecutiva seria sinònim d’allunyar, potser de manera definitiva, un rival directe en la lluita per l’ascens. Femení I d’una victòria mínima contra el Sant Adrià, a una derrota ajustada contra el mateix rival. L’equip femení del Platges va caure a casa, 61 a 62, davant un equip que ara ja ha superat a la classificació el conjunt que entrena César Aneas. Massa errors en els tirs lliures, precipitació en moments importants i l’encert espectacular del rival en accions decisives. Claus per entendre la derrota a casa contra el Femení Sant Adrià. D’altra banda, Aneas detecta una extrema agressivitat de molts rivals en els duels físics contra les seves jugadores. Interpreta que els equips més veterans intenten intimidar així les jugadores mataronines, la majoria de les quals en edat júnior i cadet. El femení del Platges, amb un balanç de sis victòries i sis derrotes, visita l’Olesa en el proper partit de la segona fase de Copa Catalunya. publicat per Marc Mayola http://www.mataroradio.cat 20 de març de 2012