dimarts, 20 de març del 2012

El Platges de Mataró guanya i se situa líder de Copa Catalunya

Els mataronins s’imposen 76-78 al Sant Adrià i aprofiten l’ensopegada del Santa Coloma a Sant Feliu El Platges de Mataró va aconseguir dissabte passat una victòria treballada a Sant Adrià que li permet alçar-se amb la primera posició de la Copa Catalunya. Els mataronins, que es van imposar per 76-78, van aprofitar l’ensopegada del Santa Coloma a Sant Feliu per empatar-los a victòries en la primera posició d’aquesta primera fase del campionat. El conjunt de Quique Spà va treballar de valent per emportar-se un partit igualat des del primer moment. Tots els jugadors que el tècnic va fer servir van anotar. Des de Forcada, 28 punts, fins als suplents com sergi Ventura, Fabregat o David Garcia, dos cadascun. Des de la banqueta l’aportació va ser clau: 22 punts. L’equip mataroní va començar molt bé el partit a Sant Adrià, marcant en curt al seu rival –només va poder fer 12 punts- i tenint un ritme anotador major que li donava cinc punts d’avantatge en acabar el primer període. Els mataronins es van fer forts sobretot sota cistella, ja que des de més enllà de 6’25 només Forcada semblava endollat (3 de 4). La resta, molts errors en un curt 7 de 25 en tirs de tres per tot l’equip. En la represa, però, el matx es va igualar amb un Sant Adrià que va trobar més facilitats defensives del compte i que va capgirar el marcador. Al descans, empat a 33 punts. En la represa l’enfrontament va seguir la tònica general, tot i que els dos conjunts van estar molt més fins de cara a cistella. El partit va ser d’anada i tornada total, amb els dos equips aconseguint cistelles constantment. Al descans, mínim avantatge d’un punt pel Sant Adrià. No seria decisiu, ja que alguns dels triples importants dels mataronins van arribar en aquest tram final de partit i això va permetre agafar petits avantatges als unionistes. Finalment, els mataronins van imposar-se 21-24 en el darrer període i van acabar guanyant 76-78. El proper compromís serà d’alt voltatge. Els de Quique Spà reben la visita del Sant Josep, quart a la classificació a dues victòries dels unionistes. El partit es disputarà el dia 25 a les 18.30h al Josep Mora. publicat per www.capgros.com 20 de març de 2012