dimarts, 20 de març del 2012

El femení del Platges de Mataró torna a caure en els darrers instants

L’equip perd 61-62 davant el Sant Adrià després d’una pròrroga El femení del Platges de Mataró està de pega en aquesta segona fase de la Copa Catalunya. El jove conjunt unionista ha sumat tres derrotes en aquest tram del campionat sempre en partits ajustats en els que arribava amb opcions al final de cada encontre. Això va passar diumenge al Josep Mora davant el Sant Adrià, un rival amb el que van empatar a 53 al final del temps regular i amb el que van acabar perdent per un ajustat 61-62 en la pròrroga. Bon paper de Teresa Gómez, Neus Bermejo i Ariadna Pujol amb 12, 14 i 26 de valoració respectivament. La classificació dels dos equips a la taula demostrava que seria un partit amb moltes alternatives. El Platges de Mataró va anar per davant en el primer parcial, 8-7, però això va canviar posteriorment abans d’acabar el quart, on el conjunt visitant marxava amb el 12-14 després d’un tram amb dos equips molt equilibrats en totes les facetes. El segon període va estar marcat pel mateix, un estira i arronsa en el marcador on primer el Sant Adrià marxava de quatre i després al descans les mataronines guanyaven 32-31. De fet, el partit va tenir vuit canvis d’avantatge i van estar una desena de cops empatats. L’equip mataroní, tot i els resultats, segueix creixent com ho demostra el repartiment de punts entre les jugadores. Durant moltes jornades se sostenia amb una gran Pujol, normalment acompanyada per bons números d’altres (en el cas d’ahir, Bermejo va acabar amb 15 punts com Pujol). Cada cop hi ha més encert anotador de l’equip. Teresa Gómez i Núria Talavera van acabar amb vuit punts, mentre que Cristina Pujol, Mariona Teixidó, Claudia Guri i Cristina Conejos també van anotar i aportar el seu granet de sorra. El tercer període va ser igual que el segon, amb un Sant Adrià millor al principi aconseguint avantatges de dos i tres punts i un Platges que tancava el quart amb un resultat molt igualat. El punt de diferència amb el que es va iniciar el darrer període no era simptomàtic de res, ja que el Platges i el Sant Adrià van acabar empatant a 53. A la pròrroga, el partit es va posar de cara o creu com gairebé tot l’enfrontament. Allà, unparcial ajustat va anar en contra dels interessos de les mataronines:8-9 i derrota final per 61-62 que aparta mica en mica al Platges de Mataró de les primeres posicions de la classificació. El proper compromís serà davant l’Olesa el dia 24 a les 19.45, un matx que s’ha d’intentar guanyar per enganxar-se a les primeres posicions. publicat per www.capgros.com 20 de març de 2012