dilluns, 13 de febrer del 2012

El femení del Platges de Mataró tanca la primera fase amb una victòria

L’equip s’imposa 50-62 als Lluïsos de Gràcia i certifica la tercera posició a la taula

El femení del Platges de Mataró es va imposar als Lluïsos de Gràcia en l’últim partit de la primera fase de la Copa Catalunya. El conjunt mataroní va guanyar 50-62 a un rival que va sorprendre en els primers minuts de partit i que a la mitja part havia capgirat un resultat advers del primer període. Si les mataronines guanyaven per 9-19 en el primer quart, en la represa van ser les de Barcelona que van girar la truita amb un sorprenent 25-8 que deixava grogui a l’equip de César Aneas. El bon paper d’Ariadna Pujol i Núria Talavera, amb 19 i 14 punts respectivament i vuit rebots recollits de part de la primera, va ser clau per acabar remuntant.

En el tercer quart, el Platges de Mataró va ajustar la defensa i va frenar en sec els atacs dels Lluïsos, que havien trencat per complert el partit en la segona part. Només vuit punts en el tercer període i 14 de les unionistes començaven a igualar de nou el matx, que va acabar de sentenciar-se en el darrer quart. 8-21 de parcial que parla per si sol. L’encert sota cistella en aquest tram va ser clau per poder emportar-se la victòria.