dimarts, 14 de febrer del 2012

Triomf agònic del Platges de Mataró

Els mataronins s’imposen per un ajustat 89-88 al Minguella i comparteixen el tercer lloc amb el Salt

Platges Mataró 89-88 Minguella
Platges de Mataró: Hernánedz (14), Sergi Ventura (5), Llorenç Mons (8), Jordi Ventura (17), Marc Forcada (17) -cinc inicial- Jordi Sánchez, Rafa González (4), David Garcia (17) i Guillem Garcia (7).

Parcials: 21-16//22-23//25-22//21-27.

El Platges de Mataró va aconseguir diumenge passat, dia 12, una agònica i treballada victòria per la mínima davant el Minguella. El triomf per 89-88 permet als unionistes mantenir la tercera posició a la classificació, ara mateix compartida només amb el Salt amb qui empaten a dotze victòries. El partit, més igualat del que es podia esperar veient la classificació d’ambdós equips, es va complicar en el darrer període, on els visitants van estar a punt de donar la gran sorpresa. Ventura, Forcada i David Garcia amb 17 punts cadascun van mantenir viu l’equip, que guanyava de set a cinc minuts pel final i va acabar suant sang.

Enfrontament ple d’alternatives i molt disputat. Així es podria resumir un partit que des del primer moment, 7-8 en cinc minuts, ja es veia que seria molt igualat. El Platges de Mataró, però, va demostrar la seva millor condició física i tècnica durant el primer tram de partit, marxant del primer període amb un avantatge de cinc punts. Els visitants anotaven amb certa facilitat, i això feia que les distàncies no fossin mai massa grans. Els cinc punts de diferència es van mantenir durant el segon període, fins que al descans el Platges guanyava per 43-39.

En la represa, el Platges va anar posant terra pel mig durant tot el tercer període. Diferències importants sobretot gràcies a un primer parcial de 10-0 que semblava matar el matx. Lluny d’això, el tercer quart acabava amb 68-61 després d’una tímida reacció del Minguella que es refeia del sotrac inicial d’aquest període. I va arribar el quart temps, on els mataronins van veure com l’avantatge de set punts a cinc minuts pel final s’esvaïa. El Minguella va avisar i va tenir opcions, sort del rebot defensiu de l’equip i de Paco Hernández (vuit en total) en aquesta faceta. Finalment, victòria que permet mantenir la tercera posició.

El proper compromís serà a la pista del Sant Cugat, un partit que es jugarà el dissabte, dia 18 a les 19.00h.

foto : Santi Flores