dissabte, 11 de febrer del 2012

Comença la gira de "El Mikado" a Figueres

El Mikado de Sala Cabanyes es una de les obres escollides i que es podrà veure sota la iniciativa de Espai A en diferents teatres de Catalunya

El primer bolo tindrà lloc avui dissabte a les 9 del vespre al teatre la Cate de Figueres a les 9 del vespre.

Durada de l'espectacle: 2 hores 15 minuts

Sinopsi: L’Emperador del Japó prohibeix el flirteig sota pena de decapitació, i a Titipú es nomena un nou botxí, en Ko-Ko. Una sèrie de divertides situacions faran que el fill del mateix Emperador es pugui escapolir de casar-se amb Katisa per poder fer-ho amb el seu amor Yum-Yum sense perdre el cap a mans del botxí.
Autor: W.S. Gilbert i Arthur Sullivan

Direcció artística: Marc Molina

Intèrprets: Santi Clavell, Ferran Camps, Jordi Font, Xavier Codony, Encarna Hernàndez, Patrizia Contini, Coral Consegal, Anna Piqué, Marta de Santos, Montse Cusachs, Nil Bofill, Jordi GranéQue és Espai A ?

Una nova iniciativa que neix de la complicitat entre el Centre de Promoció de Cultura Tradicional i Popular Catalana del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les següents federacions: Federació d’Ateneus de Catalunya, Moviment Coral Català, Federació de grups amateurs de teatre de Catalunya, Federació Catalana de Societats Musicals i Agrupament d’Esbarts Dansaires.

El principal objectiu d’aquest treball en xarxa és el de crear una programació estable d’arts escèniques arreu de Catalunya, per tal de posar a l’abast dels associats dels diferents ateneus i del seu entorn, produccions de qualitat dins els àmbits del teatre, coral, esbart i banda. Una unió d’esforços que pretén potenciar i incentivar la creació de nous públics, augmentar l’ús dels espais escènics dels ateneus i oferir nous canals per l’explotació de les produccions amateurs.

La temporada es programarà de GENER a MAIG de 2012, plantant una llavor que assentarà les bases perquè en el futur el projecte tingui continuïtat i creixi any rere any