dilluns, 2 de gener del 2012

L'OCA omple la Gàbia i es consolida

Èxit absolut de l’OCA. Prop de 4.000 persones van passar aquesta nit de cap d’any per la revetlla popular celebrada a la Gàbia. Ha estat la segona edició d’aquesta festa de cap d’any organitzada per una cinquantena de voluntaris. Per la pista del Centre Catòlic hi van passar mataronins de totes les edats. Aquesta revetlla popular va néixer l’any passat de la fusió de les festes que feien Sala Cabanyes, per una banda i Capgrossos, per l’altra. Cugat Comas, un dels organitzadors, considera que amb només dues edicions, l’OCA "s’ha convertit en una tradició que ha aconseguit omplir un buit".
Cugat Comas també ha volgut aplaudir la feina feta per la cinquantena de voluntaris que han fet possible aquesta segona edició de l’OCA. Comas ha agraït la predisposició de tots els qui, encara que fos durant una estona, renunciessin a viure la festa i preferissin saltar a l’altre costat de la barra a servir copes.
Música de totes les generacions, de tot tipus i per a tots els públics va anar sonant en la nit més llarga de l’any, que va posar el punt i final a les 7 del matí. La nit de cap d’any es va tancar sense incidents.

publicat per
Elisabet Solsona
http://www.mataroradio.cat
2 de gener de 2012