dissabte, 31 de desembre del 2011

L'OCA, a punt per donar la benvinguda al 2012




El Cap d’any mataroní repetirà experiència amb la segona edició de l’OCA (Operació Cap d’Any) a la gàbia, la pista esportiva del Cercle catòlic. Una revetlla popular que va néixer l’any passat de la fusió de les festes que feien Sala Cabanyes, per una banda i Capgrossos, per l’altra. Cugat Comas, portaveu de l’OCA, explica que les darreres setmanes han estat treballant per organitzar la primera festa de l’any, per millorar-la respecte la primera edició que es va celebra fa just un any. Comas recorda que no és oberta a tothom i no està pensada per a cap públic en concret, sinó perquè tots els mataronins puguin gaudir-la.
En aquest sentit, Comas destaca que la música que sonarà durant tota la nit s’ha escollit pensant en tots els gustos, des del públic més familiar que és el que esperen vagi a primera hora, al més jove que és el que anirà passant per la Gàbia cap a la matinada. Les portes s’obriran a la 1 i es tancaran a les 7 del matí de l’1 de gener.
A la primera edició celebrada l’1 de gener de 2011 van passar per la Gàbia més de mil persones. La intenció és repetir l’afluència de públic per això també mantenen l’entrada gratuïta.

publicat per
http://www.mataroradio.cat
30 de desembre de 2011