dissabte, 31 de desembre del 2011

Cava, copes i llargues sessions musicals



L'oferta per celebrar el cap d'any als diversos locals d'oci nocturn mataronins se centren en preus tancats a canvi de força consumicions

La Nit de Cap d’any és una de les més especials de l’any. Ho demostra el fet que les discoteques preparin per aquella vetllada ofertes de tot tipus i venda d’entrades diferents a les que es veuen durant els altres caps de setmanes i festius. Això sí, enguany hi ha un ventall de possibilitats força similar: ronden els 30 euros i donen, a canvi, quatre copes i altres extres, com cotillón o copes de cava. És el cas de Privat, que amb el preu de 35 euros de manera anticipada s’ofereixen les copes i el cava. Això sí, amb el VIP hi ha un preu més ajustat: 30 euros. Vinizius té un preu de 25 euros anticipada, 30 el mateix dia, a canvi de quatre copes, cava i cotilló. A més a les 2.00h faran unes campanades pròpies amb el que denominen “raïm de la sort”.

Similar a Privat està l’Ambient, que prepara cotilló, pluja de globos, canyons per tirar confeti i altres sorpreses per la nit del 31 de desembre. L’entrada anticipada està a 30 euros amb quatre copes i cava inclòs. Per la seva banda, a Manaus hi ha diverses possibilitats a l’hora d’accedir a la festa de cap d’any de la discoteca mataronina. L’entrada anticipada val 25 euros amb dues copes i una de cava, mentre que l’entrada la mateixa nit oferta el mateix per 35 euros. Els clients amb VIP poden entrar gratuïtament –consumició obligatòria- fins les 3 de la nit. Un dels trets diferencials de Manaus és que també fan un menú especial de cap d’any al Tilt per 60 euros i entrada a la discoteca inclosa.

La Cova també té dos preus diferents, però a més ofereix una proposta força low-cost si es compara amb la resta de discoteques. Els preus són entrada més copa per deu euros o l’entrada i tres copes per 20 euros. A més, l’entrada permet als clients de la Cova poder entrar tant a la discoteca com al nou La Cova Discoteque, el local que hi ha on s’ubicava abans el Blub.

Altres opcions
El Clap prepara el seu 2012 el món s’acaba amb preus més competitius: deu euros de venda anticipada i 15 a taquilla amb entrada, consumició i kit de supervivència de cap d’any. D’altra banda, torna per segon any consecutiu l’OCA, operació cap d’any. Preus populars per les begudes, entrada gratuïta i música popular per tots els gustos –primer familiar i després més festiu- és el reclam de la festa sorgida de la Sala Cabanyes i els Capgrossos. Una festa popular que se celebrarà a la pista de la Gàbia. Totes aquestes festes tenen una durada més llarga del que és habitual. Alguns han citat horari d’1 a 7, d’altres, simplement, fins que els clients aguantin.

publicat per
Salva Fernández
www.capgros.com
31 de desembre de 2011