divendres, 11 de juliol del 2008

75 anys aixecant el teló : “1991: El nou show de Joan Pera”


75 anys aixecant el teló: 16 abril de 1933 – 16 abril 2008

Crònica de Mataró
5 de desembre de 1991
A.C.

En el marc dels actes que commemoren el 75è Aniversari de la Sala Cabañes , els propers 6 i 7 de desembre Mataró acollirà “l’assaig general i l’estrena mundial” del nou show de l’artista mataroní Joan Pera.

Divendres 6 a 2/4 d’onze del vespre, el teatre de la Sala Cabañes acollirà “l’assaig general” de l’obra que du el títol “Joan Pera, un show ... “

Dissabte 7, hi haurà l’estrena “mundial” que consistirà en una sessió de gala a la qual es prega assistir amb vestuari d’etiqueta i en la que s’obsequiarà als assistents amb un refrigeri. Diumenge 8, serà el dia de l’ultima representació.
El show de Joan Pera ha creat expectació perquè s’espera que sorprengui per la seva originalitat.
Segons diu el propi actor al díptic publicitari , ens presentarà part de la seva vida dels últims temps, nua , despullada de pèl a pèl. Tanmateix , Joan Pera adverteix amb la seva ironia de sempre que no pensa fer-nos riure, que el text de presentar part de la seva vida és molt seriós i que no li fa cap gracia, més aviat vergonya.

El show està servit. Ben segur que Joan Pera sabrà fer passar una bona estona al públic amb el seu espectacle.

75è Aniversari

L’obra de Joan Pera s’emmarca en la celebració del 75é aniversari que commemora la Secció Teatral de la Sala Cabañes del Centre Catòlic de Mataró.

A banda d’un nodrit programa d’actes fins que acabi l’any i per el proper 92 , tot un seguit d’activitats diverses celebren l’efemèride; una exposició commemorativa de la trajectòria de la Sala Cabañes, l’emissió d’un mata-segells que ja està en funcionament i un llibre amb la seva historia que tot just està a punt de sortir a la llum publica.