dimecres, 4 de juny del 2008

75 anys aixecant el teló : “1981 : Jesucrist Superstar en play back”75 anys aixecant el teló: 16 abril de 1933 – 16 abril 2008

El mataroní
Informatiu de la comarca del Maresme
Ramon Blanch
15 abril de 1981

Tal com diu el cronista la veritat va ser una representació molt lluïda , en tot el grup “Tanatos” ja no existeix.
Alguns dels seus components van entrar a formar part en el seu moment de Sala Cabañes.

Diumenge a la tarda a Sala Cabañes, va tenir lloc la representació, en play back, del Jesucrist Super-Star , a càrrec del Grup Escènic “Tanatos” , ex - alumnes del col·legi de la Coma. La sessió va ésser organitzada per la Catequesi d’adolescents de la Parròquia de Sant Josep. La recaptació integra, junt amb altre material , serà enviat a la mataronina Mercè Vallmajor que es troba treballant a la Casa de Maternitat a Diembering, al Senegal.
El teatre ple de gom a gom. El muntatge del musical ben plantejat i realitzat pel grup “Tenedors”, ajudat pel grup de Sala Cabañes en l’espai escènic , van portat a terme un bon treball, amb dignitat i qualitat. L’espectacle té moments francament bons. L’Hosanna , Getsemaní , la mort de Judes i la Crucifixió, per destacar alguns dels fragments de l’obra, ben interpretats pels principals personatges amb una expressió corporal que cal destacar.
“Tanatos” ha de tenir un futur més actiu, en aquest camp, o en el purament teatral, ja que crec que planter n’hi ha.