divendres, 15 d’abril del 2022

Mini Copa Mataró, el millor bàsquet formatiu i una festa per a la ciutat
La UE Mataró organitza un campionat per Setmana Santa amb equips catalans de primer nivell i una fanzone a plaça Santa Anna.

La Unió Esportiva Mataró organitza durant la Setmana Santa el torneig de Mini Copa Mataró, una cita imprescindible que vol acostar el millor bàsquet formatiu a la capital del Maresme i convertir-ho en una festa de l’esport per a la ciutat. Més de 24 equips tant masculins com femenins prendran part en un torneig que bé podria ser un campionat de Catalunya de categoria mini i pre-mini, veient el nivell dels equips de base que hi participen.

La voluntat de la UE Mataró és convertir la capital del Maresme en un pol d’atracció pel bàsquet formatiu i convertir-ho en un acte de ciutat, per això compten amb col·laboradors oficials com l’entitat NEM, tot buscant que comerços i restauració s’involucrin en la cita que es durà a terme els dies 15, 16 i 17 d’abril.

Per aconseguir-ho, la plaça Santa Anna acollirà una fan zone el dissabte, dia 16, on hi haurà una pista de bàsquet, activitats de tot tipus durant el dia, concurs de tirs i una televisió gegant on es podran veure els partits que es disputaran al Josep Mora. A la fan zone també es faran dos clínics, un amb Joan Plaza, entrenador de primer nivell que ha estat a ACB i Eurolliga, i un de Darío Naharro, entrenador de formació personal.

Equips de primer nivell
Entre els equips convidats estan confirmats entitats de primer nivell com el Manresa i la Penya, així com planters destacats en el territori català com l’Uni Girona o el Granollers; també hi haurà com a convidat aragonès l’Stadium Casablanca per completar un cartell de primera que vol fer del bàsquet formatiu una festa de tots els mataronins i mataronines.

Les finals mini, tant masculina com femenina, s’emetran el diumenge al matí a través de Xala! La plataforma que acosta els continguts de proximitat als usuaris.

+ info – publicat per https://www.capgros.com