dijous, 3 de març del 2022

Nova Exposició a Espai Capgrós


Descripción: cid:image001.png@01D8299E.6C5C9CD0

Albert Alís presenta obra

‘En cru’ a l’Espai Capgròs

 

/ El proper dijous 3 de març és un dia molt especial per l’Espai Capgròs. La sala recupera els actes d’inauguració i ho fa acollint a un dels artistes amb més nom de la ciutat. Poques presentacions necessita Albert Alís, que presenta l’obra ‘En Cru’. La mostra és gentilesa de Clínica Dental Badia, patrocinador de l’Espai Capgròs.

Albert Alís ha seleccionat 8 obres que recullen l’esperit del nom de la mostra: En Cru. “Són obres treballades sobre el propi lli i no sobre tela preparada. En aquest cas el teixit queda al descobert, se li nota el tacte i dona un caire més íntim… és com posar sordina a un instrument”, explica Alís. Els seus quadres sobre lli defugen l’habitual efecte cromàtic més lluminós i adopta uns colors sords, com de sorra. molt orgànics.

Què porta Alís a escollir aquesta tècnica? “Entre la provocació i la curiositat, treballar sobre el lli fa un efecte visual molt diferent, la textura canvia i totes les obres adquireixen un caire més íntim”, revela. I l’artista creu que, de fet, també és la pròpia tècnica el que defineix l’efecte que les obres poden tenir en qui les vegi: “proporciona una mirada reposada, no un impacte immediat. No és una pintura que enlluerni, sinó més íntima, més recollida”, explica

Amb anys d’experiència i un llarg historial, la tècnica de pintar en cru no és nova per Alís, un creador que treballa a la llarga, amb “diferents temàtiques que es van superposant i reapareixent al llarg dels anys, tinc diverses expressions i aspectes que recupero i mantinc i aquesta és una, sóc bastant polièdric pel que fa a la meva obra”, segons explica. El que sí que fa ad hoc per aquesta exposició és presentar només obres sobre lli, literalment en cru. Algunes de fa més temps, altres de recents. El resultat: una de les exposicions més esperades dels últims temps a Espai Capgròs.

 

Descripción: https://cdn-images.mailchimp.com/icons/social-block-v2/color-facebook-48.png

Descripción: https://cdn-images.mailchimp.com/icons/social-block-v2/color-twitter-48.png

Descripción: https://cdn-images.mailchimp.com/icons/social-block-v2/color-link-48.png