dijous, 3 de març del 2022

La UE Mataró 'B' no pot amb una UE Montgat molt més eficaç

Els mataronins, després de retallar diferències al marcador, cauen en la recta final

La UE Mongat derrotava aquest diumenge el Germans Homs UE Mataró B per 68 punts a 80 en un partit de forta rivalitat maresmenca entre dos equips situats a la part mitjana de la taula.

El Montgat aconseguia avançar-se en el marcador amb un parcial de 13-22 en el primer període. Un marge de 9 punts que el va permetre aguantar amb solvència la reacció del mataronins en els dos següents quarts del partit.

El segon període es saldava amb un parcial de 19-15 favorable als locals. La UE Mataró marxava al descans a només 5 punts (32-37) del Montgat.

La retallada del Germans Homs va continuar en el tercer període. Parcial de 16-14 per situar-se només a 3 punts (48-51) del Montgat. Tot feia pensar que els mataronins capgirarien el marcador en el quart i decisiu període. Però no va ser així. El Montgat tornava a posar les coses en el seu lloc. Parcial de 20-29 per arrodonir el que va ser el resultat final de 68-80.