dimarts, 22 de març del 2022

Derrota del Mataró per 72-75 davant el UB Sant Adrià, en un partit on van anar de més a menys.

La UE Mataró 'B' planta cara al líder

Els mataronins perden un partit molt igualat contra un rival a priori superior. Els d'Oriol Vives van tenir un últim triple per empatar i no el van convertir

En el primer quart, els mataronins es feien amb el ritme de l'enfrontament (23-15) i sorprenien a un UBSA colíder. En el segon període es revertia la dinàmica i eren els visitants els que igualaven altre cop al matx. A la represa, semblava que el conjunt local tornava a recuperar l'avantatge que havien aconseguit en els primers 10 minuts, però el Sant Adrià no deixava que marxessin en el marcador. De fet, les diferències no superaven els 10 punts i fins l'última jugada no es va decidir el partit. Un triple a la desesperada en la darrera acció no aconseguia enviat el partit a la pròrroga.

D'aquesta manera a la UE Mataró se li escapa una victòria important davant un UB Sant Adrià que es manté a la zona alta.