dijous, 17 de febrer del 2022

La UE Mataró Germans Homs segueix en ratxa

L'àmplia victòria davant el Saragossa dona confiança a l'equip per afrontar el tram més complicat de la temporada

Quarta victòria consecutiva per la Unió Esportiva Mataró per un clar 80 a 55. La primera part va ser molt igualada i el Saragossa arribava al descans un punt per sobre dels mataronins. Tot i així, a la represa, els mataronins van prémer l'accel·lerador i amb un parcial de 23 a 9 deixaven el matx ben encaminat. En l'últim període, els de Charly Giralt no es van relaxar i van acabar de sentenciar el matx fins obtenir l'avantatge de 25 punts final.

És la desena victòria en lliga pels grocs, que es troben en un gran moment de forma per afrontar el que serà probablement el tram més complicat de la temporada. Aquest dijous visiten la pista de la Bisbal, que és quart, just per sobre de la Unió. El dissabte jugaran a casa contra el Barça, que és lider i no ha perdut cap partit, i la propera setmana s'enfrontaran al Girona 'B', que és segon, també al Josep Mora.