dijous, 23 de desembre del 2021

A la UEM Germans Homs se li escapa la victòria en l’últim quart (52-53)

Les d'Albert Illa es despengen de les primeres places i queda amb un balanç de 7 victòries per 5 derrotes

Victòria per la mínima del CB Lleida a la pista del Germans Homs UE Mataró per 52 punts a 53 en un partit marcat per la seva gran igualat. El període inicial del matx se saldava amb empat a 11 punts, una tònica que es va mantenir en el segon quart. El Lleida, a més de 7 minuts del final del període, se n’anava de 4 punts (13-17), una petita esgarrapada que va tenir la corresponent resposta del Germans Homs que aconseguia un màxim de 5 punts d’avantatge (24-19), marge que es reduïria als 3 (25-22) en el descans

Així les coses, el tercer període es convertia en un continu teva-meva, en el qual, cap dels dos equips es desenganxava més enllà d’un punt en el marcador. S’arribava als últims 10 minuts amb un mínim 39-40 favorable al Lleida

I van ser les de la Terra Ferma les que es van endur els 2 punts a la butxaca. Un parcial inicial de 1-7 les col·locava amb 6 punts d’avantatge. Un marge que semblava decisiu.

Les d’Albert Illa però van anar retallant diferènces fins a col·locar-se a 1 punt (52-53) a 45 segons del final. Malgrat posar-hi el cor i l’ànima, el marcador ja no es va moure.