dimecres, 24 de novembre del 2021

Victòria clara del Germans Homs UEM-FM al camp del Claret, un rival directe

Importantíssima victòria i molt bon partit del Germans Homs UE Mataró-Femení Maresme a terres valencianes contra un rival directe, el Picken Claret, equip amb qui empatava a victòries i derrotes (4-3) abans de l’enfrontament que va tenir lloc el passat dissabte 20 de novembre.

Les noies d’Albert Illa van sortir molt concentrades al primer quart, i amb un parcial de 9-19 encaraven el partit. Al segon i tercer quarts s’igualaven les tornes, i amb parcials de 12/12 i 14/13 les grogues afrontaven els darrers 10 minuts amb un avantatge de 9 punts.

Aquest cop, però, les noies d’Albert Illa anaven amb la lliçó apresa i no van permetre que l’equip rival remuntés un esplèndid inici de partit com va passar en el darrer partit contra el GEiEG. Un parcial de 0-6 de sortida en aquests darrers 10 minuts va pràcticament sentenciar el matx. Les mataronines no es van relaxar i van acabar imposant-se de 21 punts a casa d’un rival directe com el Claret. Resultat final: 48-69.

Actuació destacada d’Àngels Farré que es va enfilar fins als 15 punts (amb un immaculat 3 de 3 en triples) i un +21 de valoració. La van acompanyar amb dobles dígits l’Ari Magriñà (11 punts) i Claudia Baraut (10).