dimecres, 24 de novembre del 2021

Contundent victòria de l’UEM Germans Homs contra el Palma Air Europa

La Unió Esportiva Mataró – Germans Homs es va imposar còmodament a l’equip de les illes Balears, el Palma Air Europa, per un contundent 104 a 72 en el partit disputat el diumenge 20 de novembre al Palau Josep Mora. L’extraordinària efectivitat des de la línia de 3 punts de l’equip local (acostant-se el 50 per cent) va ser definitiva per consolidar la victòria dels de Charly Giralt.

Un parcial de 19 a 6 en els primers minuts de partit ja posava les coses molt de cara a l’equip mataroní. Una molt bona defensa i l’encert en atac posava distància entre ambdós conjunts. El festival anotador dels grocs no es va aturar i va arribar al finals dels primers 10 minuts amb un clarivident 34-20.

Al segon període va baixar una mica l’efectivitat local, però les diferències en el marcador es van continuar eixamplant . El 23-16 de parcial d’aquest quart deixava el partit quasi sentenciat amb una renda de més de 20 punts favorable als grocs: 57-36.

Sis triples van caure en el tercer quart, en el que l’equip local va anotar 29 punts i que va aconseguir el màxim avantatge en el lluminós, que va arribar als 43 punts (84-41). El partit ja era al sac i ben lligat.

El darrer i últim període es va convertir en un ‘corre-calles’, amb les defenses molt relaxades i amb un Palm Air Europa que maquillava una mica el marcador amb un parcial de 18-24. Resultat fina, 104 a 72 que dona impuls als mataronins i els situa a la part alta de la classificació: cinquens amb 5 victòries i 3 derrotes.

L’efectivitat des de la llarga distància (47%) va ser un dels factors sobre els que es va cimentar la victòria local. De fet es van sumar més punts de 3 (51) que de 2 (48). Jaume Solé (amb 27 punts i +23 de valoració) i Jordi Juanola (20 punts i +27) van ser les actuacions més destacades del matx.