dimarts, 21 de setembre del 2021

La UE Mataró cedeix el triomf a última hora

Després de guanyar els dos primers partits, les mataronines cedeixen la victòria contra el Basket Almeda

La UE Mataró ha quedat segona de la Lliga Catalana Femenina 2 després de perdre al Josep Mora per 50-54 davant el Basket Almeda. El partit ha estat marcat per la igualtat, doncs tots dos equips arribaven invictes a la cita. Les d’Albert Illa han començat dominant però les diferències han sigut mínimes, 10-8 al primer quart.

En el segon període, les mataronines han aconseguit el màxim avantatge però les visitants l’han retallat ràpidament i s’han col·locat a tan sols quatre punts per sota al descans. A la represa, la dinàmica s’ha mantingut i les locals han fet la goma en distàncies molt curtes que feien esperar un final d’allò més igualat. Ja en els últims deu minuts, les de Cornellà han capgirat el marcador gràcies als triples i als errors de les de Mataró. D’aquesta manera, i malgrat patir fins l’última jugada, el Basket Almeda s’ha fet amb el partit i amb els dos punts que els hi donen la primera plaça de la fase de grups.