dijous, 13 de maig del 2021

La UE Mataró Germans Homs juga a Salou la fase d’ascens a LEB PlataDesprés de derrotar el Valls el dissabte passat, els unionistes viatgen a Salou on del 13 al 16 de maig buscaran aconseguir una de les 3 places que es disputaran els 8 equips que prenen part d'aquesta fase final
La Unió Esportiva Mataró-Germans Homs ja és a Salou on, entre els dies 13 i 16 de maig competeix a les fases d’ascens a la lliga LEB Plata, la tercera divisió del bàsquet espanyol. Els mataronins van accedir a aquesta fase final després de derrotar clarament el Valls el cap de setmana passat.
 
La ciutat tarragonina és una de les dues seus designades per la Comissió Delegada de la Federación Española de Baloncesto (FEB) per acollir, juntament amb València, aquest tram final de la competició, en què hi participaran un total de 16 equips que buscaran les 6 places d’ascens en joc.
 
 
Dels 16 equips, 8 jugaran a Salou i es dividiran en dos subgrups -que jugaran per sistema de lliga tots contra tots a cada subgrup del 13 al 15 de maig-, i lluitaran per 3 places d'ascens a LEB Plata. El líder de cada un dels subgrups aconseguirà l'ascens, mentre que els dos segons es disputaran la darrera plaça diumenge 16 de maig a les 11h. A València, 8 equips més buscaran, amb el mateix sistema, els altres 3 bitllets d'ascens (+ info Fase Final).
 
Els mataronins han quedat enquadrats al grup G1, on s’enfrontaran al CB Fuenlabrada, al Sant Antoni Ibiza Feeling i a l’Ucoga Seguros Chantada.
 
L’equip de Charly Giralt comença la competició el dijous 13 a les 19h contra el Sant Antoni Ibiza Feeling que porta una temporada excel·lent i compta amb jugadors com Javier Medori, Tautvidas Slezas o el mateix Grimau curtits en moltes batalles. L’endemà divendres, també a les 19h, s’enfrontarà al CB Fuenlabrada arriba com a primer classificat de la potent Conferència B, però amb el handicap de la inexperiència dels seus jugadors en tornejos d'aquest tipus. Finalment, dissabte 15 un altre cop a les 19h, partit contra l’Ucoga Seguros Chantada, un clàssic de la categoria i una assegurança de competitivitat.
 
La UEM-Germans Homs arriba a aquesta fase final sense pressió i amb un grup cohesionat on la força col·lectiva preval sobre les individualitats. Tots els partits es podran seguir en streamint a través del web https://app.myplay.com/public-live?liveId=salou.
 
+ info – publicat per
capgros.com