dimecres, 28 d’abril del 2021

La UE Mataró prescindeix de Joan Rubio

 Després de 6 anys com a entrenador d'equips de base, des de fa un any també era el director esportiu de la branca masculina (de cadet a sènior)
 
Fa dos mesos Joan Rubio, fins ara director esportiu de la branca masculina de la Unió Esportiva Mataró, va conèixer la decisió que el club no comptava amb ell de cara a la temporada vinent. Una decisió que s'ha confirmat aquests darrers dies i que ha agafat Rubio descol·locat.
 
Amb unes raons que no entenc. Pactem tancar la temporada esperant que la decisió fos reversible amb els bons resultats que obteníem. Però fa 10 dies el nou director esportiu general del club que em comunica que tampoc compta amb mi com a entrenador.
De fet els resultats avalen la seva trajectòria d'un any al capdavant de la branca masculina, amb equips cadet i júnior situats a preferent, un segon equip a Copa Catalunya format per gent de casa i la millor temporada dels darrers anys del primer equip.
 
Amb la meva maduresa, de la meva etapa d'entrenador, i a més sent molt polivalent, valoro aquesta etapa com una de les més maques de la meva vida. El club m'ha tractat molt bé, m'ha ajudat a seguir creixent i hem fet coses molt interessants. Hem promocionat molts jugadors al primer equip i el projecte era de tres anys, i amb només un any els resultats estan allà.
El mataroní tanca així una etapa de sis anys a l'entitat on ha entrenat a equips base i alhora ha organitzat moltes activitats relacionades amb el bàsquet; com diversos clínics o la creació d'un sistema per potenciar els equips de formació mitjançant l'analítica i l'estadística. Sistema que havia arribat arreu del món durant el confinament. Després de viure segons el mateix Rubio, una de les etapes més interessants de la seva carrera en el bàsquet, el que té clar és que vol seguir competint.
 
Ara que ja he dit que no seguiré vinculat al Mataró, comencen a sortir cosetes, però m'ho prenc amb molta tranquil·litat, Jo vull seguir entrenant. Em sento en un moment molt productiu de la meva vida esportiva. No em plantejo res, estic amb els ulls oberts a veure què passa i m'ho vull compaginar amb la feina, la família i el meu temps. Hi ha coses que no són viables.
Ara, s'espera que el club expliqui quin organigrama queda i com s'estructura després de la marxa de Joan Rubio. Recordem que el club havia diferenciat aquestes darreres temporades la branca masculina i la femenina, amb Dani Poza com a director esportiu de la branca femenina.
 
+ info – publicat per
Informen: JM.Spà / F.Andrés
mataroaudiovisual.cat