dimecres, 28 d’abril del 2021

La UE Mataró prepara les fases, que s'endarrereixen

 


A més a més, ja sap que jugarà la final de la Lliga Catalana el 30 de maig a les 19.30h
 
La UE Mataró té una setmana més de marge per preparar el partit de playoff d'ascens a LEB Plata. Els mataronins havien de viatjar fins a Valls aquest cap de setmana però no ho faran fins, probablement, dissabte 8. Els partits s'han endarrerit una setmana per donar temps a disputar-se els que encara estaven pendents de la fase regular: el Roser-Llucmajor i el Barberà-Martinenc. Així doncs, fins el proper cap de setmana res de res. De mantenir-se l'horari habitual de joc del Valls, seria el mateix dissabte 8 a les 18h. Un horari encara per definir.
 
El guanyador d'aquest partit tindrà poc temps per preparar les fases d'ascens, que es disputaran del 13 al 16 de maig. En aquesta fase, hi haurà dues seus on, dins de cadascuna, hi haurà dos grups de quatre equips.
 
Encara sense saber on es jugarà, el que sí sembla tot probable és que serà fora de Catalunya. Pel què els aficionats tindran més complicat acompanyar els seus equips.
 
Per altra banda, ja sap que acabarà el mes amb la final de la Lliga Catalana EBA. Els mataronins rebran al Roser al Palau a les 19.30h del diumenge 30 de maig.
 
+ info – publicat per
Francesc Andrés
mataroaudiovisual.cat