dissabte, 30 de gener del 2021

La UE Mataró cau contra la Penya (65-48) a l'espera de la resolució judicial

 


El duel entre mataronines i badalonines està rodejat de polèmica, fruit d'una alineació indeguda del primer partit
 
Ahir al vespre es va jugar un Penya – Unió Esportiva Mataró. Un partit que veurem si té afectes a la classificació. Parlem del duel de la Lliga Femenina 2 de bàsquet, corresponent a la segona jornada de lliga i que en el seu dia va ser ajornat per positius de covid-.19 a la plantilla verd i negre. Un duel, que es va jugar a finals de novembre, i on la Penya va alinear a una jugadora que encara no havia inscrita la jornada 2. Les mataronines van impugnar el partit, el Comitè de Competició va acceptar les al·legacions presentades per l’advocat del Joventut de Badalona, i el cas va passar al Tribunal de l’Arbitratge de l’Esport, el TAD que sense cap mesura cautelar va decidir que el partit es jugués. Això sí, a l’espera de la resolució judicial.
 
El partit es va jugar, per segon cop i amb alineacions correctes per part dels dos equips, però amb una Unió que no va tenir un bon inici. Tot i el resultat de 65 a 48 per Illa el seu equip no va estar malament en línies generals. De fet les mataronines aconseguien remuntar el primer parcial de 21 a 13, i empataven el segon a 17 punts. Fins i tot es posaven per davant amb el 38 a 39 en el tercer quart.
 
Fanta Gassama amb 14 punts 10 rebots i 4 pilotes recuperades va ser la milor jugadora groga, amb un 24 de valoració, però la local Mina Keita va erigir-se com la millor del partit amb 20 punts i 15 rebots. Aquest dissabte a les 6 de la tarda juguen contra el Azulejos Moncayo per intentar allargar la posició
 
+ info – publicat per
Josep Maria Spà
mataroaudiovisual.cat