dimarts, 26 de gener del 2021

El Germans Homs reacciona davant el Sant Josep

 


Primera victòria mataronina en aquest 2021 (67-54)
L’any havia començat amb tres derrotes seguides; GEiEG UniGirona, Joventut de Badalona i Stadium Casablanca. El Germans Homs-UE Mataró-Femení Maresme ha posat punt i final a la mala ratxa de resultats gràcies a la victòria a casa davant el Sant Josep. Les mataronines necessitaven reaccionar i, conscients de la importància del duel, van respondre en conseqüència.
Fortes dins la pintura, les jugadores d’Albert Illa van saber imposar la seva llei prop de cistella (43 a 33 en rebots). Va ser significatiu que, en atac, la Unió va agafar gairebé el triple de rebots (11 a 4). Les mataronines tancaven la seva zona i, a l’altra banda de la pista, gaudien de més oportunitats per anotar. Especialment inspirades en aquest capítol, el de l’anotació, es van mostrar Bosch, Casals i Gassama (34 punts entre totes tres). La jugadora internacional amb el Senegal, a més, va capturar 9 rebots. Ella i Syll (12 rebots), van ser dominants en aquest registre.
L’equip de Mataró va obrir forat, sobretot, a partir del segon quart; 18-8 per arribar al descans amb un +11 (32-21). Durant la segona meitat el conjunt local va saber controlar els intents de reacció del Sant Josep, que va comptar amb la inspiració de Gual (20 punts) però que es va mostrar especialment erràtic en situacions prop de cistella.
La victòria és molt important pels interessos del conjunt mataroní, que ara se situa amb un balanç de 5-10. Continuen pesant més les derrotes, però gràcies a aquest triomf el Germans Homs agafa aire en la seva lluita per evitar les últimes posicions del Grup C de la Lliga Femenina 2. 
 
+ info – publicat per
www.capgros.com