dilluns, 28 de desembre del 2020

La UE Mataró Germans Homs tanca el 2020 amb la segona victòria consecutiva

 


Les unionistes derroten el GEiEG UniGirona (59-58) en un partit d'alts i baixos
 
La Unió Esportiva Mataró tanca el 2020 encadenant per primer cop aquesta temporada dues victòries consecutives. Ahir al vespre es va desfer del GEiEG UniGirona i suma el quart triomf del campionat. Una victòria treballada fins al darrer segon.
 
Per primer cop aquesta temporada la Unió Esportiva Mataró ha sumat la segona victòria consecutiva. Ho feia ahir imposant-se per 59-58 al GEiEG UniGirona. Les mataronines tanquen la primera volta del campionat amb un balanç de 4 victòries per 8 derrotes i són desenes.
 
Després de vèncer el diumenge un duel complicat amb el Viladecans, ahir davant les gironines van començar el partit amb molts dubtes, sobretot defensius, i és que en els primers 10 minuts encaixaven 24 punts en contra, amb un parcial inicial de 6 a 21 com diu el tècnic Albert Illa.
 
En aquest segon partit, que englobava el tram central del matx, les d’Albert Illa entraven en el matx gràcies a la segona unitat i guanyaven el segon i tercer període, 16 a 7 i 14 a 11, situant-set per davant en el marcador per primer cop.
 
En els últims deu minuts, es va jugar un altre mini partit, i és que el darrer quart va ser una muntanya russa en el que el Mataró dominava en un principi però acabava trencat amb la defensa zonal del Girona. Precisament, les gironines guanyaven a falta d’1 minut però dues cistelles consecutives del Mataró les col·locava altre cop per sobre amb el 59-58 i possessió. Les mataronines, però, van fallar el seu atac i les gironines no van saber aprofitar fins a tres accions en els últims segons per fer-se amb l’enfrontament.
 
Al final, doncs, victòria patida però molt treballada per la Unió Esportiva Mataró que el dia 6 de gener tornaran a enfrontar-se al UniGirona, en el que serà el primer partit de la segona volta.
 
Fanta Gassama torna en forma del Senegal
 
Una de les més destacades del duel va ser la unionista Fanta Gassama, (IN VIDEO) que després de la seva participació amb la selecció sub18 de Senegal, ja ha tornat i ha estat important en les dues darreres victòries. Ahir, per exemple va ser una de les més destacades del seu equip, no en anotació, amb només 3 punts, però si amb rebots, capturant-ne 11 i repartint 3 assistències, enfilant la seva valoració a 15. La mataronina venia d’aconseguir la 3a posició del campionat i ahir explicava les seves sensacions després del seu debut amb el Senegal.
 
+ info – publicat per
Josep Maria Spà
mataroaudiovisual.cat