dimecres, 2 de desembre del 2020

Agenda desembre 2020

 

Agenda desembre 2020

Finalitza aquest any tan atípic i ho fem amb la nova exposició a l'Ateneu "De curiositats i meravelles, els Fons Especials de la Fundació Iluro", una exposició a partir d’una selecció d'art totalment subjectiva inspirada en els Gabinets de curiositats i les Cambres de les meravelles del segle XVI.

Podreu també gaudir de la Casa Coll i Regàs seguint en cada moment la normativa de seguretat que ens indiquen les autoritats competents, passejant per les estances que va projectar Puig i Cadafalch l'any 1897.

I si vols ser original, regala aquest Nadal un tast dels millors vins de proximitat de la comarca maridat amb l’arquitectura modernista de les diferents estances de la Casa Coll i Regàs.

Agenda

ATENEU
"De curiositats i meravelles, els fons especials de la Fundació lluro" és una exposició a partir d’una selecció totalment subjectiva d’obres d’art, fotografies, plànols, manuscrits, objectes o diversos elements gràfics distribuïts en quatre àmbits diferenciats temàticament: viatges i exotisme, el món natural, la còpia o el fake i Mataró.

Més informació

CASA COLL I REGÀS
Vols ser original? Regala un tast dels millors vins de proximitat de la comarca maridat amb l’arquitectura modernista de les diferents estances de la Casa Coll i Regàs, gaudint d'un vídeo amb una visita exclusiva de la mà dels guies oficials de la Casa al costat d’experts enòlegs i sommeliers dels vins.

Més informació
ESPAI LARU
Vols jugar a pàdel? T'esperem amb unes instal·lacions esportives totalment renovades per gaudir d'esport i natura en un entorn únic. A més, disposem d'escola per aprendre a jugar o millorar la teva tècnica.
Més informació

Reenvia aquest correu a un amic i convida'l a subscriure's al nostre butlletí! 
Moltes gràcies!

Subscriu-te!
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
LinkedIn