divendres, 16 d’octubre del 2020

LA UE MATARÓ, CONFINADA 10 DIES A CASA

 

Confinats a casa 10 dies, sense jugar dissabte i, el més important, sense poder treballar ni mantenir les activitats diàries de cada jugador o membre de l'staff tècnic de la UE Mataró.
El Martinenc, l'equip contra qui va jugar diumenge, ha fet proves PCR als seus jugadors i entre els quatre primers resultats un ha estat positiu. Pel què, i segons protocol, tan Mataró com Mollet s'han de veure obligats a quedar-se a casa. En parla el metge del club, Xavi Coll.
El cas s'arrossega des d'aquest dilluns, quan es va conèixer que un jugador del Martinenc havia quedat apartat de l'equip per possible positiu. Positiu que es va conèixer després de jugar els dos partits i abans de la final. Quan el Roser va saber-ne el resultat, va demanar no jugar.
Arran de tot plegat, bo i que el jugador en concret no va jugar cap dels dos partits, s'ha estat molt pendent dels resultats de les proves del Martinenc, per si afectaven als seus dos rivals, com finalment ha estt.
Des del club mataroní, expliquen que fins ara no havien de patir perquè tot anava segons protocol i totes les proves havien sortit negatives.
Ara, el partit del cap de setmana queda suspès. I el Mollet, que precisament era el rival del Mataró Parc Maresme, tampoc podrà jugar.
 
+ info – publicat per
Francesc Andrés
mataroaudiovisual.cat